onsdag 28. oktober 2009

Lefserull med pesto, salami +++

Det er ingen hemmelighet at jeg synes tapas er det mest geniale å servere både titt og ofte.
Da en av mine kjære gode venniner ville invitere til jentekveld med vin og tapas, var jeg ikke sen om å melde meg som frivillig til matlagingen.
Som sagt som gjort!!
Det involverte en kveld på kafe for planlegging av hva vi skulle lage og skriving av handleliste, noen cafelatter senere hadde vi det helt klart for oss:)
Dagen kom og vi handlet de siste ingredienser kom på at vi hadde både en gluten- en skalldyr- og en diverse andre ting allergiker i flokken, men vi dro det i land og hadde en fantastisk kveld!!

Oppskriften under stammer fra min vennines 30 års dag, og er en full fart rett, til en hvilken som helst anledning. Kanskje blir det morgendagens deilige lunsj for noen av oss når brødskivene er blitt for tørre?




Lefserull med pesto, dansk salami, rødløk, isbergsalat og agurk

Du trenger;

Tortillalefser
Agurk
Isbergsalat
Rødløk
Pesto
Dansk salami


Slik gjør du;

Lett utover tortillalefsene og smør de godt med pesto. Strimle isbergsalat, agurk i staver og rødløk i skiver.


Legg så på  isbergsalat, dansk salami, rødløk og agurk i midten og rull de sammen. Sett i coctailpinner i passe avstand fra hverandre og skjær de over i passe stykker:)



Voila ferdig:)

Tips; til lunsj bretter du bare som en wrap og pakker den litt stramt inn i matpapir.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du vil legge igjen en kommentar til meg :) Klem Ingvild