Sjokoladefudge (ca 40 biter)
1,5 dl H-melk
350 g melis
100 g sukker
100 g grovhakket mørk sjokolade
½ dl sirup
150 g marshmallows i biter
100 g hakkede valnøtter
150 g meierismør
Varm melken forsiktig sammen med melis og sukker.
Tilsett smør, sjokolade og sirup.
Kok opp under lokk og la småkoke ca 2 minutter.
Ta av lokket og la koke til massen er passe fast, men likevel myk. Ca 10-12 minutter.
Sett kjelen i kaldt vannbad.
Visp til massen blir kremaktig og litt lysere.
Tilsett marshmallows og nøtter og hell i en bakepapirkledt firkantet form (ca 20x20 cm).
Avkjøl litt og marker firkanter med en spiss oljet kniv.
Sett til avkjøling og skjær i biter ved servering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Så koselig at du vil legge igjen en kommentar til meg :) Klem Ingvild