Tapasboller var en av de første tapasrettene jeg laget, og de har bare fulgt oss siden. Tapasboller er også fine å ha i matpakken, på koldtbordet og til pasta.
Tapasboller
(ca.64 stk.)500 g kjøttdeig
1 ts salt
½ ts pepper
1 stk. egg
1 pk. chorizopølse (eller pepperoni om du ikke får tak i chorizo)
1 dl fetaost i biter
2 ss hakket frisk basilikum
2 ss olje til steking
Slik gjør du:
1. Bland egg, salt og pepper godt inn i kjøttdeigen. Skjær chorizo i små biter.
2. Bland pølse, fetaost og urter forsiktig inn i kjøttdeigen. Form deigen til små boller i hånden ved hjelp av en skje og vann.
3. Stek bollene i en middels varm stekepanne til de blir pent brune. La de ettersteke på svak varme i ca. 10 minutter til de blir gjennomstekt.
Kan fint lages før, fryses og tines og varmes i mikro før servering
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Så koselig at du vil legge igjen en kommentar til meg :) Klem Ingvild