søndag 5. juli 2009

Potetsalat med oljedressing


Denne potetsalaten er ett godt alternativ når man er lei av eller som ett alternativ til majones- og rømme basert potetsalat. Det kan bli for mye av det gode av og til. Oppskriften har jeg lært av Espen, min kokkeguru når jeg står i beit og lurer på noe praktisk om mat. Som vanlig har jeg modifisert oppskriften til mitt eget beste. Oppskriften er for god til å ikke deles med dere når grillsesongen er på sitt beste og man begynner å bli lei av det samme på grillen hver gang:) Velbekomme!!


Potetsalat med oljedressing

8-10 kokte poteter, gjerne med skallet på
½ pk. Ruccula salat, revet
3 tomater, i skiver
½ rødløk i små biter
oljedressing
olivenolje, balsamicoeddik, salt, pepper, 1-2 fedd hvitløk
Slik gjør du;
  • Lag oljedressing i en skål og la den stå å samle smak mens potetene koker.
  • Kok (ny)poteter, la de lunkes og del potetene i 2 eller 4 (kommer an på str.)
  • Riv ruccula i mindre biter.
  • Del tomater i skiver, bruk en tomat som smaker mye.
  • Hakk rødløken i små biter.
  • Hell over dressingen og bland godt.
Smaker fantastisk til grillmat, tapas, fisk og hvitt kjøtt (og sikkert til det meste annet også;) )

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du vil legge igjen en kommentar til meg :) Klem Ingvild