fredag 13. mai 2011

Kjappe grønnsaker på grillen eller i ovnen

Hvor ofte har du handlet inn ett arsenal av ulike grønnsaker i (plutselig) altfor store mengder?
Det skjer hvertfall her i huset innimellom.
Vi har planlagt at vi skal lage det den dagen -så blir ikke det, vi skal lage det neste dag -så blir ikke det. Slik går no dagan og vips så hoper det seg opp i grønnsaksskuffen i kjøleskapet.
Fortvil ikke!!

Kjappe grønnsaker på grillen eller i ovnen

Du trenger;
Aluminiumsfolie
Grønnsaker -bruk det du har!!
og en skvett med en eller flere av dette; rømme, kesam, creme fraiche, fløte, hvitvin, olje, krydder, smør, tomatsaus +++


Slik gjør du;
Ta ett godt stykke med folie og legg klart ved siden av skjærefjøla.
Ta grønnsaker ut av skap og skuffer.
Skjær alle grønnsakene i ca. like store biter.
Legg over i folien og ha på krydder og litt væske.
Pakk godt sammen folien.
Legg på grillen eller i ovnen. Ikke stek/grill for lenge du vil at de skal være litt krispy!


1 kommentar:

Så koselig at du vil legge igjen en kommentar til meg :) Klem Ingvild