Her vi bor må vi utnytte været når det er opplett og noenlunde temperatur. Som sagt som gjort, det ble kjappesen grilling med det vi fant på butikken etter arbeidstid.
Godt ble det okkesom, det er noe med den grillsmaken som byr inn til hyggelig selskap og gode smaker.
Hvite asparges smaker nydelig, idag ble det hermetiske på boks til grilltilbehør, men de smakte helt fantastisk når vi gjorde som beskrevet under!
Hvite asparges med hvitløk på grillen
Du trenger;
1-2 bokser hermetiske hvite asparges
1/2 kinesisk hvitløk (du vet, den uten fedd)
5-6 klatter smør (ekte!!)
salt og pepper
aluminiumsfolie
Slik gjør du;
Legg alu.folie dobbelt.
Legg på 2-3 klatter smør.
Sil av aspargesen og legg den oppå smøret.
Hakk/press hvitløken over aspargesen.
Kvern pepper og strø over salt (flaksalt)
Legg på 2-3 klatter smør over aspargesen
Pakk alu.folien godt rundt aspargesen og legg på grillen.
Det er ferdig når smøret er er smeltet og du ser det bobler.
Smakte fortreffelig til nakkekoteletter.
Superkokken deler din begeistring for hvite asparges. Har du smakt de tyske?!
SvarSlettSå kjekt superkokken:)Ikke smakt de tyske enda, men tar til meg gode anbefalinger:)
SvarSlettKlem Ingvild