Denne helga er jeg invitert på middag.
Det er ikke hvilken som helst middag. Råvarene vi skal spise er hentet fra Møre og Romsdal.
Vil du se menyen sier du?
Her er den, og blir du fristet er det fullt på arrangementet imorgen, men det blir ett nytt om to uker den 28.april og der er fremdeles noen plasser igjen.
Vil du?
Ta kontakt med Marthe på arrangement@devoldfabrikken.no eller tlf.96900660
Maten tilberedes av kokk Nils-Henning Nesje som driver firmaet Nesje -Mat med hjertet, han finner du på facebook, og der kan du se litt av hva han driver med
Jeg kommer tilbake med fyldig rapport!!
Småtygg ved ankomst(lokal tapas):
Hjortecarpaccio av hjort fra Ørevilt med
villbringebæreddik fra Halås og reven heidrunost fra Brubekken gardsmeieri
Marinert
torsketunge fra Sande Sjømat på Sandshamn servert på urtebrød fra Mandel og
Melis
Chillipølse
fra Arne Fausa med sennepsrømme laget på solbærsennep fra Flora Herbarius og
gardsrømme fra Brubekken.
MENY
Klippfiskcarpaccio av Grand Reserva
fra J & J Dybvik med smak av kneplukka ramsløk servert med Tindpølse med
sydlanskeurter og Nordalsvinargrette(bringebær fra Petter Melchior)
Fersk breiflabbkjake fra Odd Sande på
Sandshamn servert med hjemmelaget krabbesaus, fritert kapers og rotpure
Loins ekstra fra J & J Dypvik servert med rotgrønnsaker
bakt med timian og gårdssmør fra Sunndalsøra, ølsaus laget på klippfiskøl fra
Kystbrygg på Sula og ”klippfisk parmesan”
Hylleblomstsløsj fra Gode Greier i
Ulsteinvik
Rosa traktor: Angus indrefilet, glade okser oppvokst på Flø
med utsikt til Moods of Norway og mørnet hos Brudevollkjøtt i Ulsteinvik,
servert med god saus kokt på margbein, saltbakte småpotet og urte stekte
grønnsaker.
3 retters mini desserter servert på
samme tallerken
Bløtkake med porterøl fra kystbrygg og
blåmuggost fra Tingvoll.
Ostekake bakt med spelt fra Volda
Elektriske Mylne og kremost fra Derinngarden på Eide
Håndlaget konfekt fra Choc O Plaisir i
Brattvåg fylt med fyll laget på lokale råvarer
Dette høres ut som en herlig ut, heldige deg:)
SvarSlettKlem
Liza