mandag 25. april 2011

Melon og skinke, herlig mat i påskesolen

Av og til skal maten være enkel.
Enkel å tilberede og enkel å spise, samtidig skal den nytes.
Melon og skinke er en slik enkel rett.  Det salte mot det søte og sødmefylte, er en perfekt kombinasjon.
Denne retten er en deilig forrett, til snack, kos til lunsj eller til kvelds gjerne ifølge med ett glass vin.
Man kan godt kombinere skinke med andre pølser og salamier med ulike smakstilsetninger.
Din lokale slakter har ofte egne spesialiteter som virkelig er verdt å smake!

Melon og skinke
Du trenger,
Melon (jeg foretrekker meloner som Cataloupe eller Piel de Sapo)
Skinke (fortrinnsvis spekeskinke, og her tar du en du liker godt!)

Slik gjør du;
Skjær melon i mindre biter, ta gjerne bort skallet før servering.
Dander spekeskinke en og en på ett fat. Om du har tid og lyst bruk coctailpinner og lag porsjonsbiter.

Server gjerne med litt deilig brød til f.eks.; dette, dette eller dette

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du vil legge igjen en kommentar til meg :) Klem Ingvild